Kulturekspressens afslutningskoncert

Lørdag den 19. oktober kl. 16.00. Medvirkende Kristian Bugge, violin, og Ronni Kot Wenzell, slagtøj.

Wenzell & Bugge er en spændende og energisk blanding af violinist og spillemand Bugge og den internationale slagtøjssolist, Wenzell. Begge musikere har imponerende CV’er, vundet utallige priser og nomineringer, været udvalgte repræsentanter for dansk musik ved nogle af verdens største events, såsom WorldCup i Sydkorea, Olympiske Lege i Kina og Rio de Janeiro m.m. Her sætter de virtuost noget af vores ældste musik sammen på kryds og tværs i nye sjove fortolkninger, nye lyd-universer og masser af spraglet energi. Duoen har spillet mere end 300 koncerter sammen, f.eks. i august 2016 under OL i Brasilien.

Koncerten er et samarbejde mellem Vestervig kirke og Kulturekspressen. Entré kr. 100.