Spændende aften i Sognehuset

25. april kl. 19.30 i Sognehuset i Vestervig kommer dr. theol., professor Mogens Müller, og taler over emnet: ”Det Gamle Testamente i Gudstjenesten”

Det bliver en spænden aften omkring, at der i højmessen siden 1992 er indlagt faste læsninger fra Det Gamle Testamente.

Som M. Müller skriver: ”Og da det sker som led i højmessens liturgi, efterlader det uvilkårligt kirkegængeren med det indtryk, at indholdet af læsningerne fra Det Gamle Testamente i lighed med indholdet af de to andre læsninger er udtryk for kristendom eller i hvert fald for noget, som kristne bør gå ind for”. ”Man fristes til at citere den geniale replik fra fjernsynsserien Herrens veje: ”Vi forkynder det nye, men bor i det gamle”."